YRITYSVALMENNUKSET

Miten saada koko työyhteisö liikkumaan ja panostamaan terveyteensä, kun työuria pitäisi pidentää ja työssä jaksaa entistä pidempään?

Usein ongelmana on, että ne, jotka liikkuvat vapaa-ajallaan, osallistuvat työpaikan aktiviteetteihin – mutta miten aktivoida ne passiivisimmat työntekijät?

Meiltä löytyy siihen keinot, tekijät sekä työkalut – teidän tarvitsee vain ottaa yhteyttä! Valittavananne on erilaisia luentoja, tykypäiviä tai ryhmävalmennuksia; painonpudotusryhmistä huippukuntoisten valmennukseen.

Tavoitteita voi olla erilaisia, esimerkiksi terveyskunnon parantaminen, kehon muokkaaminen omia tavoitteita vastaavaksi (kiinteytyminen, painonpudotus, ryhti, lihastasapaino, lihasmassa, TULE-ongelmat) tai vaikka selkäongelmien ennaltaehkäisy.

Tuloksiin päästään systemaattisen lihaskuntoharjoittelun, aerobisen liikunnan sekä järkevän ravitsemuksen avulla, valmentajan sekä ryhmän kannustamina.

Valmennustapaamiset sisältävät innostavia sekä informatiivisia luentoja treenaamisesta ja ravinnosta sekä tehokkaita ja tavoitteenmukaisia liikuntaharjoituksia niin sisällä kuin ulkonakin. Valmennustapaamisia on 4-12, jotka toteutuvat 1-6 kk aikana (räätälöitävissä).

Valmennus voidaan toteuttaa yrityksen tiloissa, kuntosalilla tai luentosalissa. Kuntosalia ei siis välttämättä tarvita, vaan tuomme tarvittavat välineet mukanamme.

Yritysvalmennuksissamme on saavutettu merkittäviä vähennyksiä sairauspoissaoloissa, parannettu työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kaikki yritysvalmentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, työelämän kiireet osataan huomioida!

Lähettäkää yhteydenottopyyntö osoitteeseen kirsi@kuntokoulu.com niin otamme teihin yhteyttä. Suunnitellaan juuri teidän henkilöstöllenne sopiva valmennus.

Yritysvalmennuksista vastaa Kirsi Vaulamo, lue lisää täältä.