Pienryhmävalmennus

Pienryhmässä yhdistyy henkilökohtaisen valmennuksen sekä ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmässä saat tukea samanhenkiseltä ryhmältä, joka tsemppaa sinut tuloksiin ammattitaitoisen valmentajan tuella!

Onko tavoitteenasi kapeampi uuma, väljempi housunkaulus tai jopa timanttinen sixpack? Onko vyötäröllesi salakavalasti hivuttautunut jotain ylimääräistä…?

 
Uudessa pienryhmässämme yhdistyy lyömättömällä tavalla ammattitaitoinen ravintovalmennus, keskivartaloa kutistava, kokonaisvaltainen treeni sekä mielitekoja hillitsevä mentaalivalmennus!
 
Tässä ryhmässä syödään hyvin, liikutaan fiksusti ja tehokkaasti, sekä huomioidaan mahdolliset selkäongelmat, joita syvien lihasten kadottaminen on aikaansaanut. Tiesitkö, että vyötärön levetessä esimerkiksi raskauden tai lihomisen myötä suorat vatsalihakset saattavat jäädä erkaantuneeksi? Siinä tapauksessa perinteiset vatsarutistukset tai istumaannousut voivat tehdä enemmän hallaa kuin hyötyä! Lupaamme, ettet tule tekemään yhtään vatsarutistusta, vaan valikoimme ohjelmaasi turvallisia ja paremmin vyötäröä kiristäviä liikkeitä, joilla mahdolliset erkaantumat saadaan paremmin korjattua! Sinulle, jolla erkaantumaa ei ole, liikkeet tehoavat aivan yhtä hyvin, ja vyötärösi kiristyy entisestään. Huomioimme jokaisen osallistujan yksilöllisesti! 
 
Valmennukset ovat kuukauden mittaisia, sisältäen 4 yhteistä tapaamista pienryhmässä, sekä pääsy suljettuun facebook- ryhmään, jossa vertaistuki tsemppaa mukana! Valmennuksessa teet oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan omatoimisia harjoituksia , jotka opetellaan yhteisissä tapaamisissa. Tapaamiset sisältävät treenien lisäksi luentoja vyötäröä kiristävän ruokailun aihepiireistä sekä mentaalipuolen harjoituksia joissa päästään kiinni asioihin, miksi päätöksistä on niin vaikea pitää kiinni, tai miten muutoksista tehdään helppoja?
 
Valmentajina ryhmissä toimivat koulutetut ammattilaiset, Kirsi, Teresa ja Antti. Tutustu heihin valmentajat-sivuilta! Tuttuun tapaan ryhmässä on hyvä henki ja naurua riittää!
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nyt mukaan!

 

Valmennuksen sisältö (alustava):
Jakso 1 (Klaukkala): 
14.11 Startti, mittaukset, alkuinfo (1,5h) klo 17.30-19.00
21.11 Ravintovalmennus (luento) klo 18-19
28.11 Rasvantiristely-treeni klo 18-19
5.12 Mentaalivalmennus (luento + käytännön harjoitus) klo 18-19
 
Jakso 2, tammikuu 2018 (Klaukkala):
Tapaamiset 9.1, 16.1, 23.1 ja 30.1

 

3. Jakso, helmikuu 2018 (Klaukkala):
Tapaamiset 6.2, 13.2, 20,2 ja 27.2

 

4. Jakso, maaliskuu 2018 (Klaukkala):
Tapaamiset 6.3, 13.3, 20.3 ja 27.3
 
Jaksoille voi tulla mukaan 1kk kerrallaan, tai kaikkiin! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssin hinta on 99€/kk.
 
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse, osoitteeseen kirsi@kuntokoulu.com. Kerro mille jaksolle olet tulossa, nimesi ja yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä.

 

Kenelle valmennus sopii? 
 • sinulle, jolla ne kuuluisat viimeiset kilot takertuvat vyötärölle
 • haluat kenties pudottaa painoa myös muualtakin kuin vyötäröltä 
 • jos elämäsi on kiireistä ja stressaavaa
 • olet haaveillut palkkaavasi parhaan valmentajan, muttet raaski tuhlata siihen omaisuutta
 • haluat oppia syömään kulutustasi vastaavalla tavalla
 • et halua kituuttaa dieetillä tai ostaa kummallisen kuuloisia superfoodeja tai pillereitä
 • haluat tehdä pysyviä muutoksia
 • haluat ryhmän samanhenkisiä ystäviä jotka tsemppaavat tavoitteidesi saavuttamisessa
 • haluat ammattitaitoiset valmentajat tueksesi, joita voit kysyä mitä tahansa koko valmennuksen ajan
 • kaipaat motivaatiota ja piristysruisketta omaan treenaamiseesi tai ravitsemukseesi
 • haluat oppia turvallisia ja tehokkaita treenejä, joita voi tehdä kotona tai halutessasi kuntosalilla
Tervetuloa mukaan!
 
 

 

 

 

Sydänryhmä – pienryhmävalmennus

Sepelvaltimotaudista tai korkeasta verenpaineesta kärsivien liikunnassa on omat erityispiirteensä. Miten liikunta aloitetaan esim. ohitusleikkauksen tai pallolaajennuksen jäljiltä, mitä asioita pitäisi huomioida lihaskunnon ja aerobisen liikunnan osalta? Kuinka ehkäistään valsava-ilmiötä, jaksotetaan liikunnan annostelua oman kunnon kasvaessa? Miten lääkkeet tai mahdollisesti juuri tehty ohitusleikkaus tai pallolaajennus vaikuttavat harjoitteluun?

Säännöllisellä liikunnalla sydänlihas vahvistuu, pumppausvoima kasvaa, verenpaine laskee ja kolesteroliplakin muodostuminen valtimoissa vähenee. Uusia verisuonia muodostuu ja sydämen verenkierto paranee. Sydänryhmässä voit saada kolesteroliarvot paremmaksi, sokeritasapainon paranemaan sekä vähennät tyypin 2 diabeteksen puhkeamisen vaaraa.

Jos verenpaineesi on koholla, kolesteroliarvosi epäedulliset, sinulla on ylipainoa, korkea verensokeri, stressiä, tupakoit tai sairastat diabetesta tai metabolista oireyhtymää, olet sepelvaltimotaudin riskiryhmässä. Sydänryhmässä voit puolittaa ensimmäisen sydäninfarktin vaaraa! Sepelvaltimotautiin sairastunut saa sairauden pahenemista hidastettua säännöllisellä liikunnalla. Ryhmässä saat apua myös painonhallinnassa ja ohjeita sydänystävälliseen ravitsemukseen.

Ryhmässä liikutaan ohjatusti pienryhmässä, jokaisen omalla tasolla ja henkilökohtaisella tuntemuksella, mukavassa ja kannustavassa seurassa!

Ryhmään sitoudutaan vain kuukaudeksi, jonka jälkeen voi lopettaa tai jatkaa halutessaan ryhmässä kuukausi kerrallaan. Tapaamisia on kerran viikossa ( yht. 4 kertaa / 1 kk). Sydänryhmän hinta on 99€/kk.

”Sepelvaltimotauti on merkittävä kansansairaus Suomessa. Sepelvaltimotaudin hoito ja kuntoutus ovat mullistuneet viime vuosina. Kipulääkityksen ja vuodelevon tilalle ovat tulleet esimerkiksi pallolaajennus ja ohjeistus fyysisempään elämäntapaan. Nykyaikainen hoito mahdollistaa sepelvaltimotautia sairastavan turvallisen fyysisen harjoittelun.

Nykyään sydänpotilaille suositellaan lihasvoimaharjoittelua pari kertaa viikossa. Sekä kestävyys- että lihasvoimaharjoittelu sisältävät piirteitä, jotka tulee huomioida.

Kuntokoulun valmentaja Kirsi Vaulamo on osallistunut Suomen Sydänliitto ry:n koulutukseen liikunnan annostelusta ja vaikutuksista sydämeen ja sepelvaltimotautiin. ” – Kirsi Airos, Suomen Sydänliitto Ry 

Ryhmän vetäjät ovat vuosien ajan valmentaneet korkeasta verenpaineesta, sepelvaltimotaudista, diabeteksesta, sekä metabolisesta oireyhtymästä kärsineitä asiakkaita hyvällä menestyksellä.

Ryhmiä järjestetään tilauksesta! Otathan yhteyttä sähköpostilla, mikäli haluat lisätietoa: kirsi@kuntokoulu.com 

 

 

Mitä asiakkaamme sanovat?

Loading…