Ihanat naiset Toscanassa -treenileiri täynnä energiaa!

26 naista, aurinko, yksityisvilla Italian Toscanassa, oma kokki, kolmesta viiteen treeniä päivässä. Kuullostaako taivaalliselta? Sitä se toden totta oli!

Lähdin mukaan entisen personal trainer- oppilaani, Tiina Veijosen perustaman hyvinvointimatkailuun keskittyvän yrityksen My Body & Balancen pilottimatkalle. Tiina taisi mainita jo ensimmäisen jakson aikana Trainer4You:n koulutuksessa suunnitelmistaan, ja oli päättänyt jo ensimmäisten luentojen aikana, että haluaa minut matkalle mukaan. Meni pari vuotta, ja niin kävi: ensimmäinen matka oli käsillä. Olen aina niin ylpeä oppilaistamme, jotka lähtevät toteuttamaan unelmiaan, ja tiesin, ettei luksusmatkojen järjestäminen ole ihan pieni projekti! Suurena Italia-fanina lähdinkin mukaan mielelläni, mutta ennen kaikkea odotin mielenkiinnolla asiakkaita; millaisia naisia sinne lähtee? Jotakin yhteisiä piirteitä, tai elämäntilanteita heillä varmaankin on. Oli kutkuttavaa päästä näkemään ja kuulemaan ison joukon tarinoita – mistä ja miksi he matkaan lähtivät? Irrottautuminen töistä, perheestä ja arjesta ei tänä päivänä -tässä iässä etenkään – ole kovinkaan yksinkertaista.

Kuuden päivän aikana lenkkeiltiin, käveltiin ja pyöräiltiin kauniissa Montaionen kylänmaisemissa, treenattiin lihaskuntoa upean villamme puutarhassa, uitiin, venyteltiin, joogattiin ja rentouduttiin. Muutamana päivänä luennoin lounaan yhteydessä hyvinvoinnin aiheista, ja joka ilta keräännyttiin puutarhan pitkiin pöytiin loistavan kokkimme, Linda Kovasen illallisen äärelle. Linda loihti meille joka päivä aivan taivaalliset aamupalat, lounaat ja illalliset, ja taisin kysyä useamman kerran voisiko hän mitenkään muuttaa meille… Kurkkaa Lindan juttu matkastamme Kauneus ja Terveys-lehdestä täältä: vegetreenari.

Meitä valmentajia oli matkassa kolme, minun ja Tiinan lisäksi Anna  Saivosalmi (löytyy myös blogi K&T-lehdessä), sekä Lindan apuna Fitnessmalli-kisassa ennakkosuosikkina kisaava aivan ihana ja avulias Maiju Riskala!

Mutta ne naiset. Vajaassa viikossa ehti kuulla monta elämäntarinaa, tarinaa, jotka johdattivat meidät kaikki juuri tuolloin tuonne. Jokainen nainen oli mielenkiintoinen, omalla erityisellä tavallaan. Turkulaisten hersyvä huumori, vantaalaisten heittäytyvä seikkailumieli ja oululaisen kiinnostunut ja aina muita auttava positiivisuus, etelä- ja keskisuomailainen sisukkuus ja joukkuehenki sekottui mahtavaksi keitokseksi Naisenergiaa isolla N:llä. Rusinaksi soppaan syvää viisautta Singaporesta, joka muistutti, että suomalaisen naisen yritystä pitää kannattaa. Se on aina kotiinpäin!

Viimeisen illan keskusteluissa toistui sama vanha viisaus, jonka jokainen nainen jossain kohtaa elämäänsä toivottavasti tajuaa: jokaisen naisen tulisi arvostaa toisiaan ja itseään niin paljon, että pitäisi myös omasta hyvinvoinnistaan huolta. Varsinkin me äidit annamme monesti itsemme unohtua, ja kiire ajaa ohituskaistalta lujaa ohi. Pitäisi muistaa kannustaa, eikä kampittaa. Pitäisi antaa arvoa itselleen joka päivä – edes pienillä teoilla. Muistaa hengähtää. Hengittää. Nauraa ja rakastaa.

Oli ilo olla mukana – hengittää sitä positiivisuutta ja energiaa juuri näiden voimanaisten kanssa pitkäksi aikaa omaankin varastooni. Kiitos Ladyt <3

xxx Kirsi

Lisää lomafiiliksiä myös instagramista: https://www.instagram.com/coach_vaulamo/