← Takaisin blogilistaukseen

Palautteita yritysluennoilta ja koulutuksista

Microsoftin tiimipäivä:

”Halusimme startata tiimimme suunnittelukauden hieman perusteellisemmin ja henkilökohtaisemmin kuin aikaisemmin. Tilasimme Kuntokoululta luennon hyvinvoinnin peruspilareista, miten omaa hyvinvointia tulisi rakentaa ja ylläpitää. Tämän lisäksi jokainen tiimin jäsen sai varata henkilökohtaisen ajan jossa kukin pääsi pureutumaan omiin henkilökohtaisiin tarpeisiin Kirsin kanssa. Oli mukava huomata miten aikainen aamu lähti heti energisesti käyntiin ja varsinainen päivän agenda, asiakaskohtainen suunnittelu sai näkökulmia myös luennon pohjalta.

Kesällä  2016 organisaatiossamme tapahtui muutoksia, ja oli uudelleen tiimiytymisen hetki. Uskon vahvasti henkilöstöjohtamisessa inhimillisyyteen ja henkilökohtaisuuteen ja tämän vuoksi halusin lähteä rakentamaan muutosta Kirsin kanssa, joka oli esitellyt minulle aiemmin mm. muutoksen loogiset tasot- harjoituksen. Päivän aikana työskentelimme pareittain ja haimme esteitä muutokselle ja keinoja miten näistä voisi päästä yli. Parityöskentely lähensi tiimiläisiämme entisestään ja päivän päätteeksi tiimi oli selkeämmin hitsautunut yhteen.

Kiitos Kirsille yhteistyöstä ja avusta uusiin oivalluksiin.”

Nina Ammunét-Lappi / Channel Sales Lead / Microsoft Oy

Valmentajan kommentti: Olen usein mukana vain päivän startissa / osassa päivää, osana esim. myyntikokousta tai tiimipäivää. Yrityksen päivän agendan ja tavoitteiden tietäminen, luennon tilaajan toiveet sekä tiimin haasteiden ymmärtäminen auttaa luennon rakentamisessa päivän tavoitetta palvelevaksi. Oma taustani myynnin ja liike-elämän parista auttaa ymmärtämään tavoitteitanne aidosti ja realistisesti, ja vältytään ”kuilulta” luennoitsijan ja kuulijoiden välillä.

Luento: Stressi ja palautuminen / Ikea Suomi

”Erittäin hyvä luento. Sain hyviä vinkkejä mm. syömisen vaikutuksesta palautumiseen. Luennoitsija Kirsi Vaulamo oli Iloinen, pirteä ja asiantunteva.”

”Hyvä, napakka luento. Luennoitsija oli asiantunteva ja energinen.”

”Käytännön harjoitus oli hyvä, yllättävän hyvin sain lyhyessä ajassa rentouduttua. SItä tulee kyllä kokeiltua stressaavissa tilanteissa.”

100% osallistuneista palautteen antaneista suositteli luentoa muillekin!

– Johtoryhmäkoulutettavat / Ikea Suomi

Trainer4You:n koulutus:

”Kirsin luennot ovat erittäin dynaamisia ja vuorovaikutuspohjaisia. Kirsillä on erittäin pedagoginen ote ja vankka kokemuspohja ja hän perustelee väitteensä tieteeseen pohjautuen. Monet asiakascase-esimerkit antavat

hyvän lisän ja opettaa soveltamaan oppimaansa paremmin omassa työssään. Itselläni on 15 vuoden opettajatausta lukio / yliopistoon lääkikseen pyrkivien kanssa. Sain todella paljon uusia ideoita omaan opetukseen ja motivaatiota kehittää omaa opetustani enemmän esimerkkiperusteiseksi.” – Mats Loman, FM / Lukion vanhempi lehtori biologiassa ja terveystiedoissa

 

Goldwell asiakastilaisuus:

”Kutsuimme Kirsi Vaulamon meidän tapahtumaan puhumaan asiakkaillemme arjen jaksamisesta stressaavassa työssä. Luento oli todella innostava ja herättävä monen opettaja-asiakkaan mielestä. Tunnelma oli luennolla postiviinen ja naurun pyrähdyksiä kuului vähän väliä.

Luento saavutti niin suuren suosion että päätimme hänet kutsua myös puhumaan 65:lle kampaamoyrityksen omistajalle toiseen tapahtumaamme. Annoimme Kirsille vapaat kädet aiheen suhteen, ja aiheeksi valikoitui palautumisen balanssi. Tunnelma oli välitön ja osallistava, pisteenä i:n päällä liikuttava visailu hyvinvoinnin aiheista!”  – Päivi Palviainen, Educator / Kao Finland Oy, Goldwell, KMS California 

 

 

Kuluttajille suunnattu tapahtuma Aamuvallankumous / Lejos Oy:

”Hyvin selkeästi jäsennelty luento, selkeät materiaalit.

Meille parasta oli tuohon tilaisuuteen monipuolinen sisältö, juuri kokonaisvaltaisuus on tärkeää! Ravinto, lepo, liikunta balanssissa. Ravinnon osuus yrityksellemme sopiva. Kirsillä oli inspiroiva ja innostunut tapa esittää asioita.

En kokenut, että olisi voinut paljon parempaa osuvuutta meille olla, varmasti upposi kuulijakuntaan täysillä!”

– Katri Heinonen, Markkinointijohtaja, Lejos Oy

 

YTA-apteekkien Hyvinvointivalmentaja-koulutuksen palautteita / Trainer4You

Suomen suurin yksityisten apteekkien muodostama ketju YTA-Yhteistyöapteekit ja Trainer4You ovat aloittaneet yhteistyön kouluttamalla apteekkien henkilökunnasta Hyvinvointivalmentajia. Kirsin vetämän koulutuksen palautteita alla. Projektin tavoitteena on lisätä YTA-apteekkien henkilökunnan hyvinvointineuvonnan ammattitaitoa. Hyvinvointivalmentajapätevyys mahdollistaa YTA –apteekkien henkilökunnan toteuttaman kevyen elintapaneuvonnan asiakaskohtaamisissa, apteekin hyllyjen välissä. Lue koulutuksesta lisää täältä: https://www.trainer4you.fi/blogi/trainer4you-kouluttaa-hyvinvointivalmentajia-yta-apteekkeihin/

Haluaisitko minut kouluttamaan tai luennoimaan yrityksellenne tai urheiluseurallenne? Ota yhteyttä sähköpostitse kirsi(at)kuntokoulu.com ja keskustellaan lisää!