← Takaisin blogilistaukseen

Kuntokoulu ja Fit24 yhteistyöhön!

Syyskuusta 2015 alkaen Klaukkalan Fit24-kuntoklubin Personal Training- palveluista vastaa Kuntokoulu. FIt24:n aikaisemmat Personal Trainerit siirtyvät Kuntokoulun palvelukseen, sekä riveihin tulee myös lisää uusia kasvoja.

Kuntokoulun tarkoituksena on tuottaa Fit24:lle mahdollisimman monipuolinen valmentajaverkosto, koska asiakkaitakin on hyvin monenlaisia, erilaisine tavoitteineen sekä lähtökohtineen. Vaikka valmennussuhde on usein hyvin henkilökohtainen, on asiakkaalla myös mahdollisuus käyttää valmennustapaamisiaan muidenkin personal trainereiden, ravinto- tai mentaalivalmentajien kanssa. Miksi? Koska kukaan ei ole kaikessa paras, vain verkosto voi olla täydellinen! Voit siis varata valmennuspaketin personal trainerille, ja ottaa muutaman tapaamisen esimerkiksi juoksuvalmentajalta, ravintovalmentajalta tai opetella eri lajien tekniikkavalmennusta vaikka Crosstraining- pienryhmässä.

Kuntokoulun toiminnasta ja palveluiden laadusta vastaa Kirsi Vaulamo. Kirsi toimii keskuksessa pääasiassa muiden valmentajien ”emona” ja vastaa käytännön asioista sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Avajaisia vietetään 24.-25.9.2015 – mukana menossa uudet ja ”vanhat” PT:t, joista voit lukea lisää VALMENTAJAT- sivulta.!