← Takaisin blogilistaukseen

Miten päästä alkuun?

Meistä kaikista löytyy asioita, joissa voisimme parantaa. Niin liikunnan, ravitsemuksen, työn, ihmissuhteiden ja arjen parista. Kaikessa ei tarvitse olla paras, eikä elämän tule olla yhtä suorittamista. Mitä jos sanonkin, että parempia tuloksia voi saavuttaa, kun tekee juuri niin vähän, kuin on mahdollista? Ajoittaisi tekemisen ja nousujohteisuuden sille tasolle, kuin oma keho ja arki sen sallii, eikä yhtään enempää?

Kokonaiskuormitus on tekijä, joka on huomioitava liikunnan annostelussa, jotta kehitystä tulee, eikä liikunta lisää kuormitusta ennestään ylikuormittuneeseen kehoon. Tämä on kenties yleisin syy, miksi kunto polkee paikallaan, paino ei putoa, lihas ei kasva tai elämänmuutokset jäävät kesken! Lähtötilannetta ei huomioida, tai periodisoinnin merkitystä ymmärretä. Kevyitä treenejä / jaksoja ei malteta pitää, eikä kovia treenejä ole silloin voimia tehdä kovina, koska keho ei ehdi palautua. Tästä syystä valmennukseemme hakeutuvat niin liikunta-alan ammattilaiset ja huippu-urheilijat kuin liikuntaa vasta aloittelevat harrastajat. Meiltä et saa valmiiksi printattua ohjelmaa, koska lähtötilanteesi on ensin selvitettävä.

 

Kuntostartilla pääset hyvään alkuun omatoimiseen harjoittelun pariin! Puolentoista tunnin tapaamisen sisältö muokkautuu tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti, voit mainita niistä varauksesi yhteydessä. Tapaamisen sisältö voi olla esimerkiksi joitakin näistä:

  • alkuhaastattelu ja lähtötilanteen kartoitus +
  • arjen kuormitustekijöiden, treenin ja palautumisen arviointi (superkompensaatio)
  • kunto- ja liikkuvuustestit  lajin / työn / tavoitteiden mukaisesti
  • testejä, joiden avulla selvitetään kehon heikkouksia sekä puolieroja + käydään läpi harjoitteita, joilla niitä korjataan
  •  kuntosaliohjelma tai ohjeet kotitreeniä varten
  •  ruokavalion tsekki

Aika: 1h 30min
Hinta: 140€

Varaa aikasi osoitteesta: kirsi (at) kuntokoulu.com tai viestillä 040 – 700 5490

Kuntostartti sekä muut valmennuksemme löydät täältä: https://www.kuntokoulu.com/hinnasto/