Kuntokoulun opet

Kuntokoulun opet

Valmentajalla on väliä! Tutustu meihin ja osaamisalueisiimme täällä.

Kirsi Vaulamo

Kirsi Vaulamo

Olen Kirsi Vaulamo, Kuntokoulun omistaja ja ”äitihahmo” valmentajatiimilleni. Työmaatani on pääasiassa yritysvalmennukset, urheilijoiden fysiikkavalmennus, erilaiset pienryhmät, mentaalivalmennus sekä ravintovalmennus. Yksilövalmennettavia otan valmennukseen valikoidusti, asiakkainani on useimmiten tavoitteellisemmin urheilevat, tai erityyppisiä haasteita matkan varrella kohdanneet kuntoilijat. Luennoin hyvinvoinnin eri aihepiireistä eri tapahtumissa, yrityksissä ja urheiluseuroissa. Lisäksi koulutan tulevia personal trainereita, kuntosalivalmentajia sekä ravintovalmentajia alan suurimmalla kouluttajalla Trainer4You:lla sekä toimin urheiluvalmennuksen opettajana yksityislukiossa, Arkadiassa.

RavintovalmentajaPersonal trainerPsyykkinen valmentaja
Lue lisää
Teresa Välimäki

Teresa Välimäki

kokki ja ravintovalmentaja. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani omaksumaan uusi, maistuva mutta tervellinen ja kevyt tapa syödä. Uskokaa tai älkää, ilman rankkoja diettejä ja muita vippaskonsteja on mahdollista pudottaa painoa ja saavuttaa elämässä pysyvä, itselleen sopiva painonhallinnan tila.

RavintovalmentajaKokki
Lue lisää
Satu Vuorjoki

Satu Vuorjoki

Valmennuksessa tavoitteenani on kehon harjoittaminen kokonaisuutena. Nykyinen elämäntapa ja työasennot rasittavat usein lihaksistoa epätasaisesti ja synnyttävät virheasentoja. Heikot, lyhentyneet ja kireät lihakset estävät kehoa toimimasta kunnolla. Terveyttä tukeva ruokavalio ja riittävä liikunta tulisi olla luonteva osa elämäämme.

Personal trainerJoogaohjaaja
Lue lisää