← Takaisin blogilistaukseen

Paino lähtee korvien välistä!

Mitä syntyy, kun yhdistetään käytännönläheinen, yksilöt huomioiva ravintovalmennus ja psyykkinen valmennus?

Syntyy tuloksia, jotka kestää.

Olen sitä mieltä, että on valmentajan ammattitaidottomuutta antaa asiakkailleen ohjeita, joita asiakas ei voi noudattaa. Suomalaisista jopa 60% kokee, että syömisen este numero 1 on itsekurin puute. Oman näköistä, terveellistä ja tasapainoista syömistä ei voi oppia, jos valmentaja antaa kieltolistoja tai suoritettavia ohjeita! Siksi tulokset harvoin ovat pysyviä, ja paino nousee takaisin, usein vielä korkeammaksi kuin lähtötilanteessa.

Vaikka valmennukseen sitoudutaan vain kuukausi kerrallaan, kyseessä ei ole pikadieetti. Ensimmäisen kuukauden aikana saat toimivia työkaluja isompaankin muutokseen, tutkittua tietoa kestävään muutokseen, vertaisryhmän tukea unohtamatta. Saat myös asiantuntevan valmentajan henkilökohtaisen avun oppiaksesi syömään kulutukseesi ja tavoitteisiisi sopivasti, ilman turhia kieltolistoja. Lupaamme myös, että löydät itsestäsi, ajattelustasi tai ympäristöstäsi asioita, jotka ovat vaikuttaneet painosi nousuun, ja opit kuinka niitä taklataan. Jos olet kyllästynyt kuulemaan neuvoja, jossa ”syöt vaan vähemmän kuin kulutat”, tämä ryhmä on sinulle. Painonpudotus kun ei ole pelkkää matematiikkaa, vaan mielen, stressin, ympäristömme ja muuttuvien elämäntilanteidemme vaikutus syömiseemme, aineenvaihduntaamme ja jopa hormonitoimintaamme on vahva.

Opit tunnistamaan käyttäytymismalleja, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi, eikä poispäin siitä. Taustallasi, tietotaidollasi, tai elämäntilanteellasi ei ole väliä. Valmennuksissani on ollut vuosien mittaan kaikenkuntoisia, -kokoisia ja -ikäisiä miehiä ja naisia. ihmisiä ammattiurheilijoista täysin liikkumattomiin, lukioikäisistä senioreihin, painotaulukoiden ääripäistä ja niiden välistä – joten älä turhaan mieti sovitko joukkoon. On ekstrakiloja sitten viisi tai viisikymmentä, ryhmissämme on ollut tapana muodostua hyväksyvä ja iloinen ryhmähenki, joka kantaa koko joukkoa. Meillä kaikilla, myös valmentajalla, on omat historiamme, jolloin kiloja vain kertyy syystä tai toisesta. Se on elämää  ja niistä voi oppia. Ammattilaisen avulla ja mukavassa ryhmässä usein paljon helpommin ja pysyvämmin!

Ryhmä tapaa luentotilassa Klaukkalassa. Tapaamisten sisältö vaihtelee luentojen sekä erilaisten tehtävien sekä kotona tehtävien ”läksyjen” välillä. Harjoitukset eivät ole treenejä, eli ei hikoilua (paitsi korvien välissä) 🙂

Ilmoittaudu mukaan joko vain yhteen, tai useampaan jaksoon! Voit hypätä mukaan missä tahansa jaksossa.

1. jakso: 17.9-8.10 tiistaisin klo 18.30-19.30

2. jakso: 22.10-12.11 tiistaisin klo 18.30-19.30

3. jakso: 19.11-10.12 tiistaisin klo 18.30-19.30

Yhden jakson hinta on 99€ (4 viikkoa). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmäkoko pidetään pienenä.

Valmentajasta voit lukea lisää täältä: http://www.kuntokoulu.com/kirsi/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kirsi(at)kuntokoulu.com tai viestillä 040-7005490

Alla aikaisempien ryhmäläisten palautteita <3