← Takaisin blogilistaukseen

Paino lähtee korvien välistä!

Mitä syntyy, kun yhdistetään käytännönläheinen ravintovalmennus ja psyykkinen valmennus?

Syntyy tuloksia, jotka kestää.

Vaikka valmennus kestää vain yhdestä neljään kuukautta, kyseessä ei ole pikadieetti. Ensimmäisen kuukauden aikana saat toimivia työkaluja isompaankin muutokseen, tutkittua tietoa kestävään muutokseen, vertaisryhmän tukea unohtamatta. Saat myös asiantuntevan valmentajan henkilökohtaisen avun oppiaksesi syömään kulutukseesi ja tavoitteisiisi sopivasti, ilman turhia kieltolistoja. Lupaamme myös, että löydät itsestäsi, ajattelustasi tai ympäristöstäsi asioita, jotka ovat vaikuttaneet painosi nousuun, ja opit kuinka niitä taklataan. Jos olet kyllästynyt kuulemaan neuvoja, jossa ”syöt vaan vähemmän kuin kulutat”, tämä ryhmä on sinulle. Painonpudotus kun ei ole pelkkää matematiikkaa, vaan mielen, stressin, ympäristömme ja muuttuvien elämäntilanteidemme vaikutus syömiseemme ja aineenvaihduntaamme on vahva.

Opit tunnistamaan käyttäytymismalleja, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi, eikä poispäin siitä.  Opit laskemaan oman kulutuksesi ja syömään sitä vastaavasti – koska myöhemmin, kun painosi laskee ja painonpudotusvaihe muuttuu ylläpitovaiheeksi, tulet tarvitsemaan sitä. Siis matikka on kyllä myös mukana!

Taustallasi, tietotaidollasi, tai elämäntilanteellasi ei ole väliä. Valmennuksissani on ollut sekä ammattiurheilijoita, täysin liikkumattomia, lukioikäisistä senioreihin, joten älä turhaan mieti sovitko joukkoon. On ekstrakiloja sitten viisi tai viisikymmentä, ryhmissämme on ollut tapana muodostua hyväksyvä ja iloinen ryhmähenki, joka kantaa koko joukkoa. Meillä kaikilla, myös valmentajalla, on omat historiamme, jolloin kiloja vain kertyy syystä tai toisesta. Se on elämää, ja niistä voi oppia. Ammattilaisen avulla ja mukavassa ryhmässä usein paljon helpommin ja pysyvämmin!

Ryhmä tapaa luentotilassa Klaukkalan jäähallissa. Tapaamisten sisältö vaihtelee luentojen sekä erilaisten tehtävien sekä kotona tehtävien ”läksyjen” välillä. Harjoitukset eivät ole treenejä, eli ei hikoilua (paitsi korvien välissä) 🙂

Ilmoittaudu mukaan joko vain yhteen, tai useampaan jaksoon!

1. jakso: 29.1-26.2 (hiihtolomalla 8 ei tapaamista) tiistaisin klo 18-19

2. jakso: 12.3-2.4 tiistaisin klo 18-19

3. jakso: 7.5-28.5 tiistaisin klo 18-19

Yhden jakson hinta 0n 99€ – 2 jaksolle ilmoittautuessasi saat jaksot edullisemmin, 89€/ jakso, tai kaikki 3 jaksoa 29.1-28.5  79€/ jakso. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmäkoko pidetään pienenä.

Valmentajasta voit lukea lisää täältä: http://www.kuntokoulu.com/kirsi/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kirsi(at)kuntokoulu.com