Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

Ravintovalmentaja on ravitsemuksen personal trainer. Ravintovalmennus keskittyy ravintofysiologiaan eli siihen, miten ruoka vaikuttaa terveyteen sekä ravitsemuspsykologiaan; mitkä tekijät vaikuttavat ihmisen ravitsemuskäyttäytymiseen.

Ravintovalmennus

Erään asiakkaani ravintovalmennuksen alkutaipaaleesta voit lukea täältä: Annin tarina.

Ravintovalmennus on kokonaisvaltainen muutos kohti terveellisiä ruokatottumuksia, askel kerrallaan. Jos elämäntavoissa on paljon muutettavaa, on onnistuminen huomattavasti todennäköisempää kun muutoksia tehdään 2-3 asiaa kerrallaan. Hyvin harva meistä jaksaa kauaa noudattaa valmiiksi painettua, totutusta poikkeavaa ruokavaliota, tai elää pussikeittodieeteillä aina uudestaan. Valmennuksessa tehdään laaja ravinto-analyysi ruokapäiväkirjasi pohjalta ja lähdetään muuttamaan ruokavaliotasi vähän kerrallaan. Ei nälkäkuuria, eikä taikatemppuja. Valmennuksessa tehdään erilaisia mentaali- ja motivointiharjoituksia, sekä seurataan muutosta ja edistymistäsi koko jakson ajan, myös tapaamisten ulkopuolella – näin motivaatiosi pysyy korkealla ja tavoitteet saavutetaan. Tapaamiset voidaan pitää myös kotonasi, jolloin koko perhe voi olla paremmin muutoksessa mukana. Kolmen kuukauden jaksolla saavutetaan huikeita onnistumisia!

Mitä hintaan sisältyy tapaamisten ulkopuolella?
Viikottainen sähköposti- ja puhelintuki, tapaamisten välissä tehtävät harjoitukset kotiin, motivointi- ja mentaaliharjoitukset, ongelmakohtiin puuttuminen. Ruokapäiväkirjan tarkka analyysi jakson alussa, ruokavalion seuranta ja korjaukset koko jakson ajan. Mahdolliset sairaudet, allergiat yms otetaan huomioon ruokavaliossa, jokainen ruokavalio on yksilöllinen, juuri sinulle suunniteltu.

Mitä valmennuksella saavutetaan?
Ravintovalmennus ei ole pikadieetti – Et saa valmiiksipainettua ruokavaliota, vaan juuri Sinulle sopivan, nykyisistä ruokatottumuksistasi muokatun, kulutustasi, terveydentilaasi ja tavoitteitasi vastaavan ohjeistuksen. Tavoitteenamme on valmentaa sinusta oman ruokavaliosi asiantuntija. Opit kuuntelemaan kehoasi, tiedät, mitä ruokakaupassa valitset, ja mitä lautasellasi kuuluu olla, jotta voit hyvin ja onnistut tavoitteissasi.

Valmennuksessa koemme olevamme onnistuneita, kun asiakkaamme pysyy tavoitteissaan valmennussuhteen jälkeenkin -opit korjaamaan ruokavaliotasi tavallisilla ruoka-aineksilla, jotka löytyy lähikaupastasi, ilman stressiä. Retkahduksia tulee, ja se on aina tuuletuksen paikka! Ne ovat usein tilanteita, jolloin pääsemme ongelmien ytimeen -miksi niin kävi?
Henkilökohtaisesti suhtautuisin epäilevästi, jos joku suunnittelisi minulle ruokavalion, jossa suositeltaisiin ravintolisiä, joita ruokavalion tekijä itse myy. Olemmekin ottaneet periaatteen, ettemme jälleenmyy mitään ravintolisiä tai vitamiineja. Jos ruokavaliossasi on puutteita, pyrimme korjaamaan tilanteen ruokavaliolla, ja tarvittaessa ohjaamme sinut esimerkiksi apteekkiin. Toimimme yhteistyössä lääkäreiden sekä ravitsemusterapeuttien kanssa, huomioiden erilaiset lääkkeet & sairaudet.

Kolmen kuukauden valmennusjakson hinta on 299€ / kk. Hinta sisältää 10 tapaamista valmennusjakson aikana, sekä yllä mainitut asiat tapaamisten lisäksi. Valmennus voidaan hoitaa myös etänä!

Ota rohkesti yhteyttä: kirsi(at)kuntokoulu.com tai hinnaston alalaidan yhteydenottolomakkeella– voit muuttaa valmennuksessa koko elämäsi parempaan suuntaan!

''Pääosassa olet sinä, toiveitasi kuunnellaan!''

Otamme sinun tavoitteesi aina huomioon valmennusta miettiessä.

Ruokavalio

Jos et koe kaipaavasti valmennusta, vaan haluat pelkän ruokavalion sekä analyysin nykyisestä ruokavaliostasi, voit tilata pelkän ruokavalion. Ruokavalio on aina sinulle suunniteltu, nykyisten tottumustesi pohjalta rakennettu. Erityisruokavaliot, makumieltymykset, sairaudet ja lääkkeet otetaan huomioon.
Omasta ruokavaliosta ja hyvinvoinnista ollaan kiinnostuneempia yhä enemmän. Ns. elintapasairauksiin sairastuneet usein toivovatkin, että olisivat osallistuneet ravintovalmennukseen jo silloin, kun olivat vielä terveitä. Silloin, kun keho vielä toimi normaalisti, ja esim. painonpudotus olisi ollut vielä helpompaa. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä!
Hinta sisältää perusteellisen alkukartoituksen, ruokapäiväkirjan, korjaukset ruokavalioon sekä henkilökohtaisen tapaamisen analyysin sekä uuden ruokavalion läpikäymiseen. Ruokavalio voi halutessasi olla tarkka, punnittava (esim. fitnesstavoitteet / kiinteytyjät tms) tai helposti toteutettavissa oleva, vaihtoehtoja sisältävä ruokavalio (esim. painonpudottajat, terveydestä huolehtivat tms). Urheilijan suorituskykyä ja lajia tukevaa ruokavaliota varten seurataan todellista kulutustasi. Pääosassa olet sinä, toiveitasi kuunnellaan!
Ruokavalioita ja ravintovalmennusta Kuntokoulussa tekevät vain koulutetut Trainer4You Ravintovalmentajat tai laillistetut ravitsemusterapeutit.

Ruokavalion hinta on 169€.

Ruokavalion voi tilata myös etänä- sisältö on sama, mutta haastattelu sekä sinulle räätälöity ruokavalio käydään läpi puhelimitse ja / tai sähköpostilla.
Tilaa henkilökohtainen ruokavaliosi sähköpostitse: kirsi(at)kuntokoulu.com tai hinnaston yhteydenottolomakkeella.

Ravintovalmennukseen voit osallistua myös pienryhmässä! Lue siitä lisää Pienryhmävalmennukset- sivulta!

Löydä paketti

Löydä täydellinen valmennuspaketti

Laske valmennuksellesi pakettihinta tai varaa ilmainen kartoitusaika, ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopivin kokonaisuus!