← Takaisin blogilistaukseen

Tervetuloa liikuntaneuvontaan!

Kevät ja syksy on päätösten aikaa. Vuosi vaihtuu tai loma loppuu – ja useat meistä päättävät tehdä ryhtiliikkeen joko liikunnan, ravitsemuksen tai molempien suhteen.

Tyypillisimmin lähdemme päätä pahkaa ja täysillä tuumasta toimeen, sen kummemmin suunnittelematta pidemmän tähtäimen suunnitelmaa. Aloitetaan kovaa ja korkealta, jolloin keho tai mieli hyytyy parin kuukauden (joskus jo parin päivän :-)) sisällä. Lupaukset jäävät toteuttamatta, ja aloitetaan uudestaan – joka tammikuu, tai joka maanantai.

Mitäpä jos tekisit tällä kertaa eri tavalla? Jos antaisit ammattilaisen auttaa suunnittelemaan polkusi järkevästi, ja auttaa myös sen toteuttamisessa? Jos se joku suunnittelisi MITEN se tehdään, opettaisi tekemään sen pysyvästi, pitkäjänteisesti ja juuri sinulle sopivalla tavalla? Katsoisi perään, ja kulkisi rinnalla? Nostaisi rimaa pikkuhiljaa ja muistaisi muistuttaa myös levosta. Ottaisi huomioon lähtötilanteesi eikä vain lykkäisi käteesi samankaltaista ohjelmaa kuin muillekin aikaisemmin. Tarkistaisi tavoitteidesi määrittämillä testeillä edistystäsi matkan varrella, jotta tietäisitte, menettekö oikeaan suuntaan? Kuuntelisi, opettaisi ja haastaisi sinut oppimaan itsestäsi lisää.

Nämä ovat asioita, joita valmennettavamme ovat kertoneet palautteissaan.

Aloita varaamalla aika 30min liikuntaneuvontaan. Suunnitellaan yhdessä mikä sinun tavoitteesi voisi olla, ja kuinka se kannattaisi toteuttaa. Liikuntaneuvonta ei sido sinua ostamaan palveluitamme. Emme myy mitään ihmepillereitä – vain valmennusta. Parasta sellaista.

Varaa oma aikasi varauskalenteristamme haluamallesi valmentajalle tai sähköpostilla kirsi@kuntokoulu.com.

Varaa aika täältä: Katso kalenteriin.