← Takaisin blogilistaukseen

Timmi nelikymppinen!

Maaliskuussa 2017 päättyi asiakkaamme Eevan, 6kk kestänyt valmennus. Aloittaessa lokakuussa 2016 Eevalla oli tavoitteena löytää motivaatio ja hauskuus treenaamiseen, pienentää vaatekokoa koosta M kokoon S ennen kuin maaginen 40v raja ylitetään, sekä viilata ruokavaliota entistä paremmaksi. Eevalla olikin ruokavalio varsin hyvällä tolalla, suurin haaste oli sokeri: nainen omien sanojensa mukaan joi esimerkiksi aamulla ”sokeria kahvilla” 🙂 Painon suhteen pienen lapsen äidillä ei ollut ongelmaa, mutta vyötärölinjaan hän kaipasi kutistusta.
Eevan historiasta löytyvä aktiivinen urheiluharrastus näkyi tekemisessä, ja Eeva treenasikin valmennuksessa tunnollisesti ja sai pidettyä motivaation korkealla ohjelmoinnin sekä saliohjelman vaihtuessa 6 viikon välein. Ruokailussa sokeria vähennettiin pikkuhiljaa, syötiin hyvin ja suhteellisen rennosti. ”Heikkoja hetkiä” opeteltiin hallitsemaan mentaalivalmennuksen avulla.
Lopputesteissä 28.3 nainen paukautti sellaiset tulokset, että oksat pois!
Kaikki lihaskuntotestit hyppäsivät tasoilta keskinkertainen tai hyvä ylimmälle portaalle: erinomainen! Kroppaan tuli lihasta ja voimaa lisää, ja vyötäröltä katosi melkein 15cm. Rasvaprosentti pieneni, sokerille sanottiin heipat ja kahvi ei kaipaa sokeria enää ollenkaan! Ja mikä parasta, liikkuminen on tasapainossa, kivaa ja motivaatio on pysynyt koko jakson ajan korkealla. S-koon vaatteet sujahti päälle juuri ennen synttäripäivää.
Eevan sanoin: ” Ehkä oudoin juttu valmennuksessa oli, että kovat tulokset tuli mun mielestä HELPOSTI. En siis joutunut ”kärsimään” ruoan enkä liikunnan suhteen. Pohja oli tietty varmaan ihan jees (liikunta tuttua ja ruokarytmi hallussa), mutta silti olisin odottanut työläämpää prosessia. Eli melko vaivaton 6kk! Tää on helppo pitää.”
Loistavaa työtä, Eeva!
<3 koutsi Kirsi