Yritykset ja seurat

Yritykset & Seurat

Kuntokoulu tarjoaa yrityksille, yhteisöille, urheiluseuroille ja kouluille valmennusta paikan päällä sekä verkossa.

Yritysvalmennukset

”Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo kuusi euroa takaisin.” / Työterveyslaitos

Ne, jotka pitävät huolta terveydestään vapaa-ajallaan, saavat arjen, työn ja liikunnan sovitettua stressittömästi kalenteriinsa, nukkuvat ja syövät järkevästi ja terveyttä edistävästi – sairastavat harvoin ja saavat aikaan työssä ja arjessa. Valitettavasti aina ei ole näin, vaan tarvitsemme jonkun etsimään ongelmakohdat ja auttamaan asioissa eteenpäin. Miten motivoida ne passiivisimmat työntekijät muutokseen? Miten rakentaa työyhteisöön positiivista pöhinää? Mitkä ovat jaksamisen ja motivaation perustukset ja miten ne rakennetaan?  Meiltä löytyy siihen keinot, tekijät sekä työkalut!

Kutsu meidät kylään, jutellaan teidän tarpeistanne sekä kuinka asioissa voisi edetä. Tapaaminen ei luonnollisesti sido teitä mihinkään! Alla esimerkkejä palveluistamme:

  • Hyvinvointiluennot
  • Virkistyspäivät
  • OmaCoach- palvelu
  • Tiimivalmennukset
  • Testit palautteineen mm. Firstbeat, Inbody, hyvinvoinnin kartoitukset

Yritysvalmennuksissamme on saavutettu merkittäviä vähennyksiä sairauspoissaoloissa, parannettu työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kaikki yritysvalmentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, työelämän realiteetit osataan huomioida!
Lähettäkää yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella tai osoitteeseen kirsi@kuntokoulu.com niin otamme teihin yhteyttä. Suunnitellaan juuri teidän henkilöstöllenne sopiva valmennus.

Yritysvalmennusten vastuuvalmentaja on Kirsi Vaulamo, lue lisää täältä.

Palautteita luennoista

Halusimme startata tiimimme suunnittelukauden hieman perusteellisemmin ja henkilökohtaisemmin kuin aikaisemmin. Tilasimme Kuntokoululta luennon hyvinvoinnin peruspilareista, miten omaa hyvinvointia tulisi rakentaa ja ylläpitää. Tämän lisäksi jokainen tiimin jäsen sai varata henkilökohtaisen ajan jossa kukin pääsi pureutumaan omiin henkilökohtaisiin tarpeisiin Kirsin kanssa. Oli mukava huomata miten aikainen aamu lähti heti energisesti käyntiin ja varsinainen päivän agenda, asiakaskohtainen suunnittelu sai näkökulmia myös luennon pohjalta. Kesällä 2016 organisaatiossamme tapahtui muutoksia, ja oli uudelleen tiimiytymisen hetki. Uskon vahvasti henkilöstöjohtamisessa inhimillisyyteen ja henkilökohtaisuuteen ja tämän vuoksi halusin lähteä rakentamaan muutosta Kirsin kanssa, joka oli esitellyt minulle aiemmin mm. muutoksen loogiset tasot- harjoituksen. Päivän aikana työskentelimme pareittain ja haimme esteitä muutokselle ja keinoja miten näistä voisi päästä yli. Parityöskentely lähensi tiimiläisiämme entisestään ja päivän päätteeksi tiimi oli selkeämmin hitsautunut yhteen. Kiitos Kirsille yhteistyöstä ja avusta uusiin oivalluksiin.

Nina Ammunét-Lappi / Channel Sales Lead / Microsoft Oy

”Erittäin hyvä luento. Sain hyviä vinkkejä mm. syömisen vaikutuksesta palautumiseen. Luennoitsija Kirsi Vaulamo oli Iloinen, pirteä ja asiantunteva.” "Luennoitsija oli asiantunteva ja toi asiat ymmärrettävästi esille. Kattava tietopaketti hyvin lyhyessä ajassa." ”Hyvä, napakka luento. Luennoitsija oli asiantunteva ja energinen.” ”Käytännön harjoitus oli hyvä, yllättävän hyvin sain lyhyessä ajassa rentouduttua. Sitä tulee kyllä kokeiltua stressaavissa tilanteissa.” 100% osallistuneista palautteen antaneista suositteli luentoa muillekin!

Ikea Suomi / johtoryhmäkoulutettavat

Kirsin luennot ovat erittäin dynaamisia ja vuorovaikutuspohjaisia. Kirsillä on erittäin pedagoginen ote ja vankka kokemuspohja ja hän perustelee väitteensä tieteeseen pohjautuen. Monet asiakascase-esimerkit antavat hyvän lisän ja opettaa soveltamaan oppimaansa paremmin omassa työssään. Itselläni on 15 vuoden opettajatausta lukio / yliopistoon lääkikseen pyrkivien kanssa. Sain todella paljon uusia ideoita omaan opetukseen ja motivaatiota kehittää omaa opetustani enemmän esimerkkiperusteiseksi.

Trainer4You:n koulutus - Mats Loman, FM / Lukion vanhempi lehtori biologiassa ja terveystiedoissa

Kutsuimme Kirsi Vaulamon meidän tapahtumaan puhumaan asiakkaillemme arjen jaksamisesta stressaavassa työssä. Luento oli todella innostava ja herättävä monen opettaja-asiakkaan mielestä. Tunnelma oli luennolla postiviinen ja naurun pyrähdyksiä kuului vähän väliä. Luento saavutti niin suuren suosion että päätimme hänet kutsua myös puhumaan 65:lle kampaamoyrityksen omistajalle toiseen tapahtumaamme. Annoimme Kirsille vapaat kädet aiheen suhteen, ja aiheeksi valikoitui palautumisen balanssi. Tunnelma oli välitön ja osallistava, pisteenä i:n päällä liikuttava visailu hyvinvoinnin aiheista!

Goldwell asiakastilaisuus - Päivi Palviainen, Educator / Kao Finland Oy, Goldwell, KMS California

Hyvin selkeästi jäsennelty luento, selkeät materiaalit. Meille parasta oli tuohon tilaisuuteen monipuolinen sisältö, juuri kokonaisvaltaisuus on tärkeää! Ravinto, lepo, liikunta balanssissa. Ravinnon osuus yrityksellemme sopiva. Kirsillä oli inspiroiva ja innostunut tapa esittää asioita. En kokenut, että olisi voinut paljon parempaa osuvuutta meille olla, varmasti upposi kuulijakuntaan täysillä!

Katri Heinonen, Markkinointijohtaja, Lejos Oy - Kuluttajille suunnattu tapahtuma Aamuvallankumous

OmaCoach - palvelu

Yrityksessä X oli ongelma. Tai oikeastaan nippu erilaisia, pieniä ongelmia – joista koostuu isompi haaste työssäjaksamiseen pitkässä juoksussa. Jokaisen työntekijän haasteet olivat erilaisia. Yhdellä haasteena oli selkäkivut, toisella stressi, kolmannella ylipainon mukanaan tuomat sairastumisriskit. Joku harrasti liikuntaa aktiivisesti, jopa niin, että koko ajan oli joku paikka kipeä. Yritys harkitsi liikuntaseteleihin sijoittamista, mutta saako niillä liikkeelle vain osan porukasta?

Yritys päätti tilata OmaCoach- valmentajan työpaikalle. Tehtiin sopimus, jossa määriteltiin valmentajan tulevan työpaikalle joka toinen viikko yhdeksi päiväksi. Millainen on päivän kulku kuukauden päästä?

Valmentaja saapuu sovittuna aamuna, ja aloittaa ensimmäisen työntekijän kanssa ravintovalmennuksella. Puolessa tunnissa tehdään suunnitelma ruokavalion korjaamiseksi terveellisempään ja jaksamista edistävään suuntaan. Toisen työntekijän tapaamisella käydään ulkona sauvakävelyllä, ja keskustellaan elämästä, perheestä ja jaksamisesta. Tapaamisessa yhdistyy personal trainerin ja psyykkisen valmentajan osaaminen. Kolmas työntekijä tavataan yrityksen omalla kuntosalilla, jota harva käyttää, koska ei oikein tiedä, mitä siellä kannattaisi tehdä. Työntekijälle suunnitellaan kuntosaliohjelma, joka tukee tavoitteisiin pääsyä, ja ottaa huomioon lähtötilanteen ja työntekijän sen hetkisen kuntotason. Neljäs tapaaminen onkin sitten alkutilanteen kartoitus: uusi työntekijä on uskaltautunut mukaan valmennukseen. Työntekijältä kartoitetaan leposyketestit, liikkuvuus, lihaskunto ja stressitesti. Alkutestit määritellään aina työntekijäkohtaisesti, terveyskyselyn ja alkuhaastattelun pohjalta. Hänen tapauksessaan liikkeelle lähdetään maltilla, koska liikuntaharrastukset ovat olleet vuosia tauolla.

Iltapäivällä valmentajalla on päivystys yrityksen aulassa, jolloin paikalle piipahtaa työntekijöitä, joilla ei ole aikaa erikseen varattuna. Yhden kanssa käydään läpi liikkeitä, joilla saa istumista tauotettua ja parannettua ergonomiaa. Muutamien kanssa jutellaan palautumisesta. Yhden kanssa heitetään yläfemmat välitavoitteisiin pääsyn johdosta. Valmentajan saaman palautteen mukaan työpaikalle saapuu valmentajan mukana aina raikas tuulahdus – koko työyhteisö piristyy läsnäolevasta, välittävästä ilmapiiristä.

Päivän päätteeksi valmentaja tapaa yrityksen juoksuryhmän, joilla kaikilla on yhteisenä tavoitteena päästä puolimaraton ennätysajassa maaliin. Ryhmän ohjelmointi on tehty jokaisen lähtötason mukaan, ja tapaamisessa keskitytään tänään juoksuasennon ja askelluksen aihepiiriin.

Jokainen työyhteisö ja valmennus on erilainen. Kutsu meidät kylään, niin mietitään yhdessä olisiko OmaCoach- palvelusta teille apua. Inhousecoaching eli valmennus yrityksen tiloissa säästää aikaa, rahaa sekä nostaa merkittävästi tuottavuutta. Teemme tarvittaessa tiivistä yhteistyötä myös työterveyden kanssa. Suunnittelu ei maksa mitään!

Luennot ja koulutukset

Asiantuntijaluennot tapahtumiin / työpaikalle – yli 600 luennon ja koulutuksen kokemuksella!

Luentoihin voi sisällyttää psyykkistä tai fyysistä valmennusta, erilaisia workshoppeja ja coachingia – tarpeen mukaan sekä osallistujien lähtötaso ja yrityksen tavoitteet huomioiden. Suosituimmat luennot ovat hyvinvoinnin ja ravitsemuksen aiheista, mutta vahva tausta myynnin kouluttajana yhdistyy tarvittaessa luontevasti aiheisiin. Referenssejä luennoilta ja koulutuksista voit lukea lisää täältä, mm. seuraavilta yrityksiltä: Microsoft Oy, Lejos Oy, Goldwell Finland, ja Trainer4You Oy.

 

Markkinointiyhteistyö ja sisällöntuotto

Asiantuntijatekstit tai sisällöntuotto hyvinvoinnin, liikunnan ja ravitsemuksen aiheista. Olemme kirjoittaneet artikkeleita ja antaneet asiantuntijahaastatteluita mm. Helsingin Sanomille, Nurmijärven Uutisiin sekä aikakausilehtiin KuntoPlus, Fit-lehti, Juoksija-lehti sekä Fillari-lehti sekä asiakasyritysten omille sivuille, kuten täällä.

Tuote-esittelyt, näytejaot ja myynninedistyspromootiot – yli 20v kokemuksella retail-kaupan parista! Kauttamme löydät sporttisen ja energisen tiimin koulutettuja hyvinvoinnin ammattilaisia ympäri Suomea myymälöihin, messuille ja tapahtumiin.

OTA YHTEYTTÄ

Yritykset / urheiluseurat