Yritykset ja seurat

Yritykset & Seurat

Kuntokoulu tarjoaa yrityksille, yhteisöille, urheiluseuroille ja kouluille valmennusta paikan päällä sekä verkossa.

Yritysvalmennukset

”Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo kuusi euroa takaisin.” / Työterveyslaitos

Ne, jotka pitävät huolta terveydestään vapaa-ajallaan, saavat arjen, työn ja liikunnan sovitettua stressittömästi kalenteriinsa, nukkuvat ja syövät järkevästi ja terveyttä edistävästi – sairastavat harvoin ja saavat aikaan työssä ja arjessa. Valitettavasti aina ei ole näin, vaan tarvitsemme jonkun etsimään ongelmakohdat ja auttamaan asioissa eteenpäin. Miten motivoida ne passiivisimmat työntekijät muutokseen? Miten rakentaa työyhteisöön positiivista pöhinää? Mitkä ovat jaksamisen ja motivaation perustukset ja miten ne rakennetaan?  Meiltä löytyy siihen keinot, tekijät sekä työkalut!

Kutsu meidät kylään, jutellaan teidän tarpeistanne sekä kuinka asioissa voisi edetä. Tapaaminen ei luonnollisesti sido teitä mihinkään! Alla esimerkkejä palveluistamme:

  • Hyvinvointiluennot
  • Virkistyspäivät
  • Omacoach- palvelu
  • Tiimivalmennukset
  • Testit palautteineen mm. Firstbeat, Inbody, hyvinvoinnin kartoitukset

Yritysvalmennuksissamme on saavutettu merkittäviä vähennyksiä sairauspoissaoloissa, parannettu työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kaikki yritysvalmentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, työelämän realiteetit osataan huomioida!
Lähettäkää yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella tai osoitteeseen kirsi@kuntokoulu.com niin otamme teihin yhteyttä. Suunnitellaan juuri teidän henkilöstöllenne sopiva valmennus.

Yritysvalmennusten vastuuvalmentaja on Kirsi Vaulamo, lue lisää täältä.

Palautteita luennoista

Halusimme startata tiimimme suunnittelukauden hieman perusteellisemmin ja henkilökohtaisemmin kuin aikaisemmin. Tilasimme Kuntokoululta luennon hyvinvoinnin peruspilareista, miten omaa hyvinvointia tulisi rakentaa ja ylläpitää. Tämän lisäksi jokainen tiimin jäsen sai varata henkilökohtaisen ajan jossa kukin pääsi pureutumaan omiin henkilökohtaisiin tarpeisiin Kirsin kanssa. Oli mukava huomata miten aikainen aamu lähti heti energisesti käyntiin ja varsinainen päivän agenda, asiakaskohtainen suunnittelu sai näkökulmia myös luennon pohjalta. Kesällä 2016 organisaatiossamme tapahtui muutoksia, ja oli uudelleen tiimiytymisen hetki. Uskon vahvasti henkilöstöjohtamisessa inhimillisyyteen ja henkilökohtaisuuteen ja tämän vuoksi halusin lähteä rakentamaan muutosta Kirsin kanssa, joka oli esitellyt minulle aiemmin mm. muutoksen loogiset tasot- harjoituksen. Päivän aikana työskentelimme pareittain ja haimme esteitä muutokselle ja keinoja miten näistä voisi päästä yli. Parityöskentely lähensi tiimiläisiämme entisestään ja päivän päätteeksi tiimi oli selkeämmin hitsautunut yhteen. Kiitos Kirsille yhteistyöstä ja avusta uusiin oivalluksiin.

Nina Ammunét-Lappi / Channel Sales Lead / Microsoft Oy

Kirsin luennot ovat erittäin dynaamisia ja vuorovaikutuspohjaisia. Kirsillä on erittäin pedagoginen ote ja vankka kokemuspohja ja hän perustelee väitteensä tieteeseen pohjautuen. Monet asiakascase-esimerkit antavat hyvän lisän ja opettaa soveltamaan oppimaansa paremmin omassa työssään. Itselläni on 15 vuoden opettajatausta lukio / yliopistoon lääkikseen pyrkivien kanssa. Sain todella paljon uusia ideoita omaan opetukseen ja motivaatiota kehittää omaa opetustani enemmän esimerkkiperusteiseksi.

Trainer4You:n koulutus - Mats Loman, FM / Lukion vanhempi lehtori biologiassa ja terveystiedoissa

Kutsuimme Kirsi Vaulamon meidän tapahtumaan puhumaan asiakkaillemme arjen jaksamisesta stressaavassa työssä. Luento oli todella innostava ja herättävä monen opettaja-asiakkaan mielestä. Tunnelma oli luennolla postiviinen ja naurun pyrähdyksiä kuului vähän väliä. Luento saavutti niin suuren suosion että päätimme hänet kutsua myös puhumaan 65:lle kampaamoyrityksen omistajalle toiseen tapahtumaamme. Annoimme Kirsille vapaat kädet aiheen suhteen, ja aiheeksi valikoitui palautumisen balanssi. Tunnelma oli välitön ja osallistava, pisteenä i:n päällä liikuttava visailu hyvinvoinnin aiheista!

Goldwell asiakastilaisuus - Päivi Palviainen, Educator / Kao Finland Oy, Goldwell, KMS California

Hyvin selkeästi jäsennelty luento, selkeät materiaalit. Meille parasta oli tuohon tilaisuuteen monipuolinen sisältö, juuri kokonaisvaltaisuus on tärkeää! Ravinto, lepo, liikunta balanssissa. Ravinnon osuus yrityksellemme sopiva. Kirsillä oli inspiroiva ja innostunut tapa esittää asioita. En kokenut, että olisi voinut paljon parempaa osuvuutta meille olla, varmasti upposi kuulijakuntaan täysillä!

Katri Heinonen, Markkinointijohtaja, Lejos Oy - Kuluttajille suunnattu tapahtuma Aamuvallankumous

Esimerkki ryhmävalmennuksestamme

Ryhti- pienryhmävalmennus

Nyky-yhteiskunta on rakennettu istualtaan elettäväksi. Ihmiskehoa ei tähän ole suunniteltu ja tästä syystä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ovat yleisempiä kuin koskaan aiemmin. Osa lihaksista jäykistyy, osa löystyy ja pidemmän päälle lihakset mukautuvat uusiin epäsymmetrisiin mittoihinsa. Monessa urheilulajissa on myös yksipuolisen liikkeen takia tyypillisiä ongelmakohtia, jotka pitkässä juoksussa aiheuttavat suorituskyvyn laskua ja loukkaantumisia.

Selkäkipuja, päänsärkyä ja kivikovat hartiat. Ongelmia rintarangan sekä lonkan alueella niin liikkuvuudessa kuin hallinnassa. Kipuja voi olla myös olkapäissä, polvissa, nilkoissa tai ranteissa.

Niska-hartia –seudun vaivat ja ongelmat ovat nykypäivänä kovin yleisiä. Alaselkä vihoittelee, takareidet kiristävät, pakarat heikkenevät. Jatkuva istuminen kiristää vatsaa sekä lonkankoukistajia saaden asennon kyyristymään ja pään työntymään eteenpäin. Istuminen kohdistaa suuren staattisen paineen välilevyille sekä alaselän lihaksille. Liikkeelle lähdettäessä liikumme helposti liian kiivaasti ja kovilla tehoilla. Tällöin heikot, ylikuormittuneet ja kireät tukirakenteet pettävät ja ongelmakierre on valmis.

Ryhti-valmennuksessamme korjataan istumisen, liikunnan tai elämän tuomia puolieroja, lihaskireyksiä ja erilaisia ongelmakohtia, ja parannetaan elämänlaatua tai lajisuoritusta.

Tapaamisissa käymme läpi juuri niitä alueita kehossasi, mitkä kaipaavat vahvistusta ja parempaa liikkuvuutta sekä hallintaa. Tehot pidetään matalina. Liikkuminen tapahtuu omaa kehoa kuunnellen rauhalliseen tahtiin, ei hiki päässä. Ryhmä on suunniteltu:

  • Toimistotyöntekijöille, istumatyöntekijöille, tai heille, joille normaalit vauhdikkaat ryhmäliikuntatunnit ovat liian vauhdikkaita.
  • Heille, jotka kaipaavat hetken rauhoittumista ja rentoutumista arjen kiireen keskellä.
  • Heille, jotka normaalisti liikkuvat kovaa eikä keho tahdo enää kestää vauhdissa mukana.
  • Joukkueille tai seuroille, jotka haluavat opetella ammattilaisen johdolla parempaa liikkuvuutta ja lajin tuomia mahdollisia puolieroja, ja ennaltaehkäistä ongelmia.

Tunneilla keskitytään parantamaan kehonhallintaa ja lisäämään liikkuvuutta kehon ongelmakohtien ympärillä. Tule mukaan nauttimaan liikkeestä, läsnäolosta ja laadukkaasta opetuksesta.

Ryhmiä voi tilata yrityksille tai joukkueille. Ryhmävalmennuksen hinta on 99€/kk/hlö (5-10 hlöä), kysy isommalle / useammalle ryhmälle edullisempaa hintaa erikseen!

 

OTA YHTEYTTÄ

Yritykset / seura